Lennun emäntä haastoi meidät hauskoihin kysymyksiin!

1. Mikä on sellainen koirarotu, jonka ulkonäkö on aina viehättänyt sinua, mutta jota tuskin koskaan tulet hankkimaan? 

Sanotaan vaikka berninpaimenkoira ja irlanninsusikoira. Miksei myös saksanpaimenkoira. Ne on kuitenkin liian suuria mulle hallittavaksi. Lisäksi bordercollie, joka on oikein kaunis mutta ei ainakaan belgiä rauhallisempi, jos olen oikein ymmärtänyt…

2. Milloin todella tunsit onnistuneesi koirasi kasvatuksessa tai missä viime aikaisessa tilanteessa olet ajatellut, että jotain on näköjään tullut tehtyä oikein? 

Ohitukset. Aina kun koira oppii uuden käytöksen tai tempun. Luoksetulot. Ihmisten kanssa oleminen. Bussimatkustus. 

3. Edustaako nykyinen koirasi sellaista rotua, jossa aiot pitäytyä ja jollaisia aiot vielä tulevaisuudessakin hankkia? Kyllä/ei, miksi? 

Vaikea sanoa. Joku pikkuisen rauhallisempi ja vähemmän kaiken huomaava rotu voisi olla myös hyvä. Toisaalta tässäkin on paljon hyviä puolia.

4. Mikä on epämieluisinta koiraperheen arjessa? 
 
Kyllä se varmaan kaiken kaikkiaan on joskus iskevä pelko koiran voinnista. Huun valeraskauden aikoihin varsinkin stressaa välillä kovasti kun koira ei oikein ole oma itsensä.
 
5. Milloin ja miksi olet todella haaveillut vaihtavasi koirasi rullaluistimiin tai muuhun vaivattomampaan harrastukseen tai elämäntapaan? 
 
Joskus silloin kun kaikki ne asiat, joita koira vaatii, tuntuu kasautuvan niskaan ja tuntuu ettei mitenkään jaksais lähteä vaikka ulos. Ohimenevää tämä onneksi on enkä tietty ikinä vaihtais Huuta mihinkään…
 
6. Minkä takia olet valinnut juuri tämän nimen koirallesi?
 
Huun isäntä taisi heittää sen ja se kuulosta musta heti tosi hyvältä. Paitsi vähän mietin sitä taustaa: Huu on suomalaisessa mytologiassa kuoleman enne…
 
7. Mitä koirasi tekee tällä hetkellä?
 
Se kömpi juuri sängyn alle lepäämään, tultiin äsken peltolenkiltä. No nyt se tuli tähän viereen käymään ja lähti taas pois.
 
8. Mitä kaikkea koirasi on syönyt tänään?
 
Äskeisellä lenkillä se sai kanansydämen ja juuston palasia. 
 
9. Kuka on koirasi paras koiraystävä?
 
Se on varmaan lapinkoira Louhi. Ne tutustui kun Louhi oli ihan pieni, ja 

tykkää toisistaan kovasti.
 
10. Mikä on koirasi suosikkileikki?
 
Pallon perässä juokseminen ja haisteluleikit.
 
11. Missä koirasi nukkuu öisin?
 
Vaihdellen sängyn alla, sängyn vieressä ja omassa pedissä.
 
Tässä Huu pellolla kaivonkannon päällä. Hassu ilme. Normaalisti se on vapaana, mut nyt oltiin just tulossa tuohon tielle.
 

Kuva